Bij en Boom achtergrond

Bed & Breakfast te Drachten

Gastheer

Welkom!

Mijn naam is Bart Pietersma en vanaf 1 juli 2020 ben ik uw gastheer bij Bij en Boom Bed & Breakfast. De B&B bestaat sinds 2014 en is gehuisvest in de nieuwe schuur naast het woonhuis. Voorheen was ik op de achtergrond aanwezig maar nu mijn werkzaamheden als aannemer op een lager plan zijn beland zet ik me volop in om uw verblijf tot een ontspannen en prettige ervaring te maken. Af en toe maak ik hierbij gebruik van hulpkrachten.

Een van mijn hobby’s is het houden van bijen. Als imker houd ik een flink aantal bijenvolken, enkele ervan staan aan de rand van het perceel. Als u geïnteresseerd bent om er wat meer over te zien en horen, laat dat dan in uw bericht van te voren even weten dan vertel ik u over de mogelijkheden. Er is ook honing te koop.

Duurzaamheid is bij de realisatie van de B&B een uitgangspunt geweest. Wij maken gebruik van regenwater voor o.a. het spoelen van de toiletten. Er is een grote tuin met fruitbomen, een groentetuin en een prachtig vrij uitzicht over de landerijen.

Hebt u interesse in duurzaam en energie-neutraal wonen dan laat ik u met plezier mijn woning zien (wel van te voren even aangeven a.u.b.).

Graag tot ziens!